FÖR EN KOSTNADSFRI BILVÄRDERING

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi så fort som möjligt

Sälja begagnad bil - Vi köper beg. bilarsalj begagnad bil

Sälja begagnad bil utan krångel

Om du någonsin har försökt att sälja en bil på egen hand innan så vet du att det kan inträffa en massa krångel. Det är annonser som ska skrivas. Dessa kostar pengar. Sedan tillkommer spekulanter på bilen som vill testköra och sedan pruta på ditt redan låga pris. Ett annat sätt är att sälja till en bilhandlare eller uppköpare, men det ger dig oftast mycket mindre pengar än vad din bil faktiskt är värd. Det gör att du kan förlora pengar. Om du vill sälja din begagnade bil utan krångel så ska du vända dig till oss på hos bilarköpes.nu.

Vi värderar din bil, kostnadsfritt samt ger dig ett prisförslag. Du kan värdera din bil direkt på nätet genom att fylla i vårt formulär så återkommer vi till dig inom 24 timmar. Du kan även boka in ett möte med en av våra experter som värderar din bil på plats. Även denna värdering är gratis. Du kan välja att acceptera prisförslaget och därmed få sålt din bil direkt, utan krångel! Vi ser till att ordna med ägarbyten och överföring av pengar till dig omgående när du tackar ja. Glöm bara inte att ta med servicebok och eventuella kvitton och andra viktiga papper.

salj begagnad bilSka du sälja din begagnade bil? Vi hjälper dig!

Idag kryllar bilmarknaden av säljare, både av privat karaktär och av bilhandlare. Att då försöka sälja sin begagnade bil och få ett bra pris för den är inte det enklaste. I alla fall inte om du väljer att sälja den själv genom exempelvis en säljsajt på nätet. Det gäller att ha bra bilder, en bra annonstext och tålamod med köpare eller spekulanter som prutar eller inte dyker upp som de har sagt. Att få betalt vad din bil är värd är även det svårt om du säljer den som privatperson. Om du inte vet vad din bil är värd ökar risken att du blir lurad. Att känna till vad din bil är värd är därmed ett måste.

Besök oss på bilarköpes.nu så hjälper vi dig med att värdera din bil. Ring oss så kollar vi på det direkt. Du får sedan svar inom 24 timmar. Se bara till att uppge korrekt information om din bil. Du får ett uppskattat värde av din bil. Vill du ha ett korrekt värde så är det bästa att även boka in ett personligt värderingsmöte med en av våra experter. Båda dessa värderingar är gratis. Du får ett prisförslag av oss och kan välja att sälja din bil direkt på plats. Dock är det inget säljtvång!

Begagnade och defekta bilar köpes direkt!

Här hos oss kan du värdera din bil direkt, ring oss!. Berätta om din bil så återkommer vi inom 24 timmar med ett uppskattat värde av din bil. För en mer korrekt bedömning så kan du även välja att boka in en personlig värdering. Vi har öppet måndag till fredag 09:00-19:00 samt lördagar mellan 09:00-16:00. Du kan göra en värdering online samma dag som den personliga värderingen om du så önskar. Se bara till att slå oss en signal! Du får då hjälp med att boka in en tid med en av våra värderingsspecialister.

En personlig värdering går till så att en av våra experter gör tester på bilen, tar en provtur samt kontrollerar bilen. Direkt när värderingen är klar får du ett prisförslag som du kan välja att acceptera. Det innebär att du kan få sålt din bil i direkt samband med att du värderar den hos oss. Du kan även välja att tänka över saker, eller att inte sälja den alls. Båda våra värderingar är kostnadsfria och kommer utan säljtvång. Dock kan du om du vill värdera, boka tid och sälja. Du får pengarna överförda direkt till ditt konto.

Uppköp av alla sorters bilar - Nya eller begagnade!

Vi på bilarköpes.nu är rätt val för dig om du vill få en korrekt värdering av din bil så väl som att få den såld omgående. Vi värderar din bil, vilket tar kring 30 minuter. Det ger dig en korrekt och rättvis bild över vad ditt fordon är värt. Vi säljer inga bilar hos oss utan är rena uppköpare av fordon upp till 3,5 ton. Det pris som vi sätter på din bil baseras på olika tester som utförs under värderingen samt hur det aktuella marknadsvärdet ser ut. Vi ser alltid till att ge dig högsta möjliga pris för dig bil. Vi köper alla typer av fordon oavsett skick, märke och modell. Om du efter värdering och prisförslag accepterar att sälja bilen till oss så ordnar vi allt kring ägarbyte, köpekontrakt samt att vi sätter in pengarna direkt på ditt konto. Det gör att du redan dagen efter kan välja att använda dessa pengar till en ny bil eller till något annat du längtat efter att kunna köpa.

Du slipper långa köer och väntetider hos oss. Dessutom är våra värderingar alltid kostnadsfria och kommer utan säljkrav. Det gör att du kan värdera din bil men avvakta med att sälja den om det är vad du vill.