FÖR EN KOSTNADSFRI BILVÄRDERING

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi så fort som möjligt

Vi hämtar bilar i hela landet

Bilaköpes.nu köper bilar och hämtar dem direktsverige karta allabilarköpes

Har du en bil du tänker sälja? Gör det då väldigt enkelt för dig själv. Kontakta bilarköpes.nu. Vi köper alla slags bilar, hela som trasiga, nya som gamla, avställda eller krockade. Det spelar heller ingen roll var i Sverige du bor, vi hämtar din bil där den står.

Det ända du behöver göra är att kontakta bilarköpes.nu så hjälper vi dig. Vi kommer först att ge dig en korrekt värdering på din bil.Den värderingen görs av en utbildad expert på fordon. Sen ger vi dig ett erbjudande på din bil, är du nöjd med erbjudandet så kommer du få betalt direkt och ha dina pengar på kontot inom 24 timmar. Ett smidigare sätt att sälja din bil finns knappast. Du slipper allt krångel det innebär att sälja din bil privat.

Du slipper annonsera i tidningar eller på nätet. Du slipper träffa en massa olika människor om ska pruta, testköra mm. Hos oss på bilarköpes.nu sker allting smidigt och framför allt du kommer få rätt pris för din bil. Vi kommer även sköta allt det administrativa arbetet som innefattas av en bilaffär. Ring oss redan idag