FÖR EN KOSTNADSFRI BILVÄRDERING

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi så fort som möjligt

Sälj din bil tryggt och enkelt! alla bilar köpes?bilar kopes

Så kan du sälja bilen utan krångel

Det kan kännas svårt att sälja en trasig bil som dessutom är avställd. Köparna uteblir ofta eftersom de själva måste stå för reparationskostnaderna av bilen, och inte heller kan provköra den. Men äntligen finns det ett enkelt och snabbt sätt att sälja både avställda och bilar med defekter! Alla ni som har avställda, defekta eller skadade bilar till salu kan vända er till oss. Och självklart även ni som har bilar i toppskick! Vill du sälja bil åt någon annan? Då är det värt att nämna att det behövs en fullmakt signerad av säljaren. Har du med dig det till stationen är det enkelt att sälja bilen åt någon annan! Hos bilarköpes.nu kan du värdera din bil helt gratis, och sälja den direkt efteråt. Kontakta oss idag och boka ett möte, sedan värderar vi bilen manuellt på plats. Om du ska sälja en avställd bil kan du ställa på den bara över dagen, så hjälper vi dig med resten. Slipp krångel och sälj din bil till oss!

Känner du dig osäker? Vi förstår det. Att sälja sin bil är alltid en jobbig affär. Kanske är du helt okunnig inom bilar, eller så vill du bara få bilen såld snabbt utan krångel. Det spelar ingen roll vad ditt motiv bakom är, vi finns här för att hjälpa dig. Har du frågor svarar vi mer än gärna på dem. Vi erbjuder en service där vi på ett öppet, transparent och ärligt sätt tar hand om din bil när du vill sälja den snabbt. bilarköpes.nu - din självklara partner när du vill sälja din bil!

 

En enkel och smidig - Bilförsäljning!bilar kopes

När du ska värdera och eventuellt sälja din bil till oss så är det viktigt att du tar med alla viktiga papper som rör bilen så väl som serviceboken. Du kan kontakta vår kundservice om du vill veta mer exakt vad det är du behöver ta med dig. Se även till att du noga kollar igenom din bil så att du har plockat bort alla personliga tillhörigheter. Ett bra tips är att du själv gör rent din bil på insidan så att du får ett högre priserbjudande. En ren och fräsch bil ger ett bättre intryck så väl som att det höjer priset. Därför är det en god idé om du dammsuger, dammar och torkar ur bilen samt putsar alla fönster.. Om du väljer att acceptera vårt pris och genomförförsäljningen så tar vi hand om allt. Vi ordnar med ägarbyte och köpekontrakt. Vi för även över dina pengar direkt till ditt konto. Kom även ihåg att vi tar inte betalt för våra tjänster. Så vill du sälja bilen snabbt, kom till oss på bilarköpes.nu!