FÖR EN KOSTNADSFRI BILVÄRDERING

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi så fort som möjligt

Sälja din trasiga bil - Defekta bilar köpessalj begagnad bil

Vill du sälja en trasig eller defekt bil? - Vi hjälper dig!

Det är inte ovanligt att man har en bil hemma som är trasig. Kanske den är avställd eller så är det en massa fel du inte hittar och kan laga. Det kostar för mycket pengar och tar för mycket tid med en trasig bil. Vad du kan göra är att sälja den till oss på bilarköpes.nu. Även om du har en bil i dåligt skick så får du en värdering på den och ett prisförslag. Våra experter kan efter 30 minuter avgöra vad din bil är värd. Du får därefter ett förslag på vad vi köper din bil för.

Det är tryggt och enkelt att sälja din bil till oss, även om du har en trasig gammal bil. Vi tar emot alla typer av bilar. Vi värderar online så väl som manuellt och båda värderingarna är kostnadsfria. Värdera din bil hos oss på bilarköpes.nu redan idag och få sålt den imorgon! Vi ordnar med allt, både köpekontrakt, ägarbyten och överför pengar samma dag!

Här kan du sälja trasiga och defekta bilar!

\r\n

Trasiga bilar är en ganska vanlig syn. Ofta står den på gården och du vet inte vad du ska göra med den. Ganska ofta är det för dyrt att laga och du funderar på att skicka iväg den till skroten. Tänk om, sälj den till oss istället! Hos oss på saljabilen.nu kan du komma med alla sorters bilar för att få en värdering. Det spelar ingen roll om du har en trasig bil, en krockad bil eller en gammal bil. Vi utför kostnadsfria värderingar och ger dig ett pris.

\r\n

Du kan starta med att få en uppskattning av värde via vår onlinetjänst. Fyll i bilens uppgifter och skicka in. Du får svar inom 24 timmar. Följ upp med att boka in en manuell värdering. Då får du ett mer korrekt värde på bilen. Den manuella värderingen tar bara 30 minuter. Vi tar emot bilar oavsett skick så länge de väger under 3,5 ton. Vi köper bilar som är av skiftande karaktär, så kom till oss med din bil oavsett skick för att få den värderad. Det gör att du kan tjäna pengar även om du har en skrotbil. Vi ger mer pengar för din bil än vad en skrotfirma gör, så kontakta oss först.

Behöver du sälja en trasig bil som är avställd?

 

Om du har en trasig bil, så har du säkert sett till att få den avställd i väntan på vad du ska göra med den. Detta för att slippa betala skatt för en bil som ändå inte rullar. Du kanske funderar på om det går att sälja en avställd bil som till råga på även är trasig? Svaret på den frågan är Ja! Kom till oss på bilarköpes.nu och få din bil värderad. Du kan ringa och få svar inom 24 timmar på vad din bil är värd. En mer korrekt prisbild får du om du bokar in en manuell värdering hos oss med en expert. Båda dessa värderingar är gratis.

Vi på bilarkopes.nu värderar och köper bilar oavsett skick, ålder eller vad den har för märke. Det innebär att du kan sälja avställda bilar så väl som bilar i nyskick hos oss. Kom till oss idag och få en kostnadsfri värdering!