FÖR EN KOSTNADSFRI BILVÄRDERING

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi så fort som möjligt

Sälja gammal bilsalj begagnad bil

Ska du sälja din gamla bil? - Vi hjälper dig!

Kanske har du länge gått i tankarna att sälja din bil, men inte kommit för dig. Ofta innebär en försäljning av bilen att du måste lägga ner tid, energi och pengar på att få den såld. Om du vill ha ett enkelt och tryggt alternativ som inte kostar något för dig så kan du komma till oss. Saljabilen.nu hjälper dig att göra en värdering av din bil, helt kostnadsfritt. Börja med att göra en värdering online. Det är enkelt, fyll bara i alla uppgifter i det formulär du hittar på nätet på vår sida. Inom 24 timmar återkommer vi till dig och ger dig ett uppskattat värde på vad din bil är värd. Efter att detta är gjort kan du välja att boka in en tid för att få en så kallad personlig värdering. Även denna är kostnadsfri.

Tillsammans med en av våra experter går ni igenom bilen, den testkörs samt genom går ett par andra tester. Därefter värderas bilen och du får ett prisförslag. Du kan då välja att sälja bilen till oss, direkt på plats. Vi skriver ett köpekontrakt och för över pengar till dig genom en banköverföring samma dag. Med oss får du sålt bilen snabbt, enkelt och tryggt.

salj begagnad bil

Gamla bilar köpes - Snabbt och enkelt!

Du kanske funderar över vad din bil är värd? Det är inte alltid lätt att veta detta eller att ens ta reda på det själv. Det är flera faktorer som avgör vad din bil är värd. Bland annat vad det är för märke, i vilket skick den är i och hur gammal den är. Det går att försöka sätta en egen värdering genom att jämföra via nätet, men det är inte säkert du får det rätt. Om du vill värdera din bil, korrekt, kom till oss på bilarköpes.nu. Hos oss kan du värdera din bil gratis. Du kan fylla i dina uppgifter om bilen på nätet och få ett uppskattat värde. Sedan kan du boka in en personlig värdering som ger dig en mer exakt siffra. Du kan sedan även välja att sälja bilen, direkt till oss på plats. Du får ett pris som är helt utefter marknaden idag. Alla våra tjänster är gratis, så värdera din bil hos oss idag.

Fördelarna med att sälja bil hos oss!

Det finns idag många olika alternativ för dig som vill sälja din begagnade bil. Det vanligaste idag är att man väljer att sälja bilen privat. Det är dock inte garanterat att det går vare sig snabbt eller smidigt att göra det. Det kan ta tid att sälja sin bil själv. Sedan tillkommer det att lägga upp annonser, som kostar pengar och sedan ta emot eventuella spekulanter som prutar på ditt redan låga pris. Att sätta ett rätt pris på din bil kan även det vara svårt. Visst går det att jämföra med andra liknande annonser, men det kan innebära att du sätter ett för lågt pris på din bil fast den är värd mer.

Om du vill sälja din bil till ett bra marknadsmässigt pris och utan krångel och kostnader för dig, då ska du komma till oss på Bilarköpes.nu. Vi värderar din bil gratis. Du kan först göra en värdering via nätet och få ett uppskattat värde inom 24 timmar. För ett mer korrekt värde så kan du boka in ett möte med en av våra experter. Även denna värdering är gratis. Du får ett värde satt på bilen samt ett prisförslag och kan direkt sälja din bil till oss.

Bilförsäljning ska vara enkelt. Sälj bilen hos oss!

Bilförsäljning är något som ska vara enkelt. Dock är det ofta belagt med en massa måsten. Antingen så försöker du sälja på egen hand genom att annonsera ut den på säljsajter. Det innebär dock kostnader för dig samt att du måste lägga ner tid och energi och sedan kanske du inte får sålt bilen i alla fall. Ett annat sätt en del gör är de försöker sälja bilen till en bilhandlare och köpa en ny på samma plats. Att man har sin bil som en inbytesbil. Dock kan det medföra att du får ett för lågt pris på den bil du äger. En del av dessa bilhandlare vill dessutom bara köpa vissa bilmärken.

Om du vill ha en enkel bilförsäljning så ska du komma till oss på saljabilen.nu. Vi köper alla sorters bilar, oavsett märke, modell, eller färg. Vi köper nyare bilar, begagnade bilar och även bilar som är defekta. Vi kan även köpa bilar som är krockade, så hör med oss innan du tar den till skroten! Hos oss kan du få en kostnadsfri värdering. Du kan först beräkna värdet via vår onlinetjänst och sedan få en korrekt bedömning genom att möta en av våra experter. Vi finns på flera platser runt om i Sverige.