FÖR EN KOSTNADSFRI BILVÄRDERING

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi så fort som möjligt

Sälj din avställda bil - Tryggt och enkelt!salj begagnad bil

Så gör du för att sälja en avställd bil

Du har inte kört med bilen på ett tag och den står i garaget. Nu vill du sälja den. Men bilen är avställd! Går den att sälja ändå? Ja, genom att ställa på bilen, om så bara över dagen, kan du sälja bilen enkelt och smidigt till oss. Till bilarköpes.nu kan du sälja alla bilar upp till en vikt på 3,5 ton.

Börja med att värdera din bil med vår onlineräknare. Sedan värderar vi bilen manuellt på vår station. Vid en försäljning får du hjälp med allt pappersarbete. Det enda du behöver göra är att komma förbi vår filial så sköter vi resten!Det kan vara svårt att sälja en avställd bil privat via sidor som säljer begagnade bilar på nätet. Köparen får inte provköra bilen och väljer hellre en påställd bil.

Men allt blir enklare om du säljer bilen till bilarköpes.nu. Läs mer nedan om hur du säljer en bil på bara 24 timmar. Inför en bilförsäljning är det alltid viktigt att veta bilens värde. Vi råder dig därför att alltid göra en värdering, något som vi erbjuder här på bilarköpes.nu.

Alla våra värderingar är helt kostnadsfria och du får ett prisförslag inom 24 timmar, därefter så gör vi en unik och skräddarsydd värdering på plats. Det finns inga dolda avgifter och inget krav på att sälja bilen. Efter att din bil har värderats av oss får du ett priserbjudande som du kan välja att tacka ja till, men bara om du vill. Ingenting är bindande hos oss!

Nu är det lätt att sälja en avställd bil

Det är vanligt att bilägare ställer av sin bil under en viss tid. Kanske är bilen trasig, eller så vill de helt enkelt spara pengar för skatt och besiktning under den tid de inte använder bilen. Det är dock ofta komplicerat att sälja en avställd bil. Eventuella köpare kan inte provköra bilen om den är avställd, och många väljer bort bilen till förmån för en påställd bil. Den avställda bilen kan bli svår att sälja på vanliga sidor som säljer begagnade bilar på nätet. Det kan även vara svårt att värdera bilen på ett korrekt sätt.

Det kan vara lockande att ha bilen stående, avställd och ha den i garaget. Det många inte tänker på är att bilen förlorar i värde för varje dag som går, oavsett om bilen körs eller inte. Volvo är ett starkt varumärke som gör sig bra på den begagnade bilmarknaden, men det många inte tänker på är att Volvo är en dyrare bil och därmed blir prisfallet större, än tillexempelvis Kia. Kia har ett bra begagnadvärde på bilmarknaden, och eftersom bilen är billigare än Volvo förlorar den inte lika mycket i värde.

Sälj bilen snabbt till bilarköpes.nu

Det kan kännas svårt att sälja en trasig bil som dessutom är avställd. Köparna uteblir ofta eftersom de själva måste stå för reparationskostnaderna av bilen, och inte heller kan provköra den. Men äntligen finns det ett enkelt och snabbt sätt att sälja både avställda och bilar med defekter!

Alla ni som har avställda, defekta eller skadade bilar till salu kan vända er till oss. Och självklart även ni som har bilar i toppskick! Vill du sälja bil åt någon annan? Då är det värt att nämna att det behövs en fullmakt signerad av säljaren. Har du med dig det till stationen är det enkelt att sälja bilen åt någon annan! Hos bilarköpes.nu kan du värdera din bil helt gratis, och sälja den direkt efteråt. Kontakta oss idag och boka ett möte, sedan värderar vi bilen manuellt på plats. Om du ska sälja en avställd bil kan du ställa på den bara över dagen, så hjälper vi dig med resten. Slipp krångel och sälj din bil till oss!