FÖR EN KOSTNADSFRI BILVÄRDERING

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi så fort som möjligt

Sälja bil till bilhandlaresalj begagnad bil

Ska du sälja bil till bilhandlare? Kom till oss istället!

De flesta vill någon gång skiljas från sin bil. Kanske för att köpa en ny eller för att bilägandet blivit för dyrt. För att bilaffären ska löna sig vill man självklart få precis så mycket för bilen som den är värd. Försäljningen bör även gå snabbt och smidigt. Många väljer att sälja sin bil till en bilhandlare för att det känns enklare än att sälja bilen privat. bilarköpes.se kombinerar det bästa av dessa alternativ! Hos oss kan du få bästa pris för bilen – den värderas av en expert så du undviker bilhandlarnas "standardpriser". Och hos oss är försäljningen alltid enkel och smidig!

Efter köpet får du ett köpekontrakt och kan luta dig tillbaka hemma i soffan – vi sköter ägarbytet och alla andra formaliteter kring försäljningen, du behöver bara göra en värdering av bilen och boka tid med oss, sedan fixar vi resten!

Nu är det enkelt att sälja? Bilarköpes.nusalj begagnad bil

Sälj bilen till bilarköpes.nu om du vill kombinera fördelarna med att sälja din bil till en bilhandlare och att sälja den privat. Hos oss får du ett riktigt bra pris för bilen. Våra erfarna experter värderar bilen på cirka 20-30 minuter vid bokat besök. Du får då möjlighet att ställa frågor. Efter värderingen får du reda på bilens andrahandsvärde. Vi ger dig sedan ett säljerbjudande som baseras på andrahandsvärdet. Det går även snabbt att sälja bilen till oss, minst lika snabbt som att sälja din bil till en bilhandlare. På bara ett dygn kan du få bilen såld!

Detta kan vi erbjuda dig:

  • Sälj bilen inom 24 timmar
  • Snabb och smidig affär
  • Helt kostnadsfri försäljning
  • Exklusiv värdering av våra bilexperter
  • Trygg försäljning med köpekontrakt.

 

Bilhandlare: Lätt men mindre lönsamt

Det är den kanske svåraste frågan när man ska sälja sin bil. Ska jag sälja min bil via en bilhandlare? Eller privat?

Många erbjuder sig att hjälpa till med en bilförsäljning och det kan vara svårt att få en överblick över alternativen. De som framför allt är ute efter att spara tid väljer ofta att sälja sin bil till en bilhandlare. Hos handlaren blir bilen såld direkt men säljaren får ofta acceptera ett lägre pris än vid en privat försäljning. Det är svårt att få ett bra pris när du väljer att värdera din bil hos en bilhandlare. Hos bilhandlaren kan du dock ofta både sälja och köpa bilar, vilket många uppskattar. I korthet finns följande för- och nackdelar med att sälja sin bil till en bilfirma:

Plus: Går snabbt och lätt
Minus: Du får mindre pengar än vid privat försäljning

Känns det struligt? Oroa dig inte. Vi råder dig till att ta din tid och läsa på om olika alternativ. Kanske har du all tid i världen att ordna med annonser, möta spekulanter och ta professionella bilder på din bil. bilarköpes.se är ett smidigt och enkelt alternativ till dig som vill sälja din bil till rätt marknadspris och efter en grundlig värdering av din bil. Även om din bil förlorar i värde för varje dag som går, råder vi dig att inte stressa. Du kan välja att göra en värdering på vår hemsida och boka en tid med en av våra värderingsexperter. Båda värderingarna är helt kostnadsfria och det finns inga dolda kostnader

Tveka inte att kontakta oss redan idag. Du behöver inte längre åka till en bilhandlare och sälja din bil där till ett pressat pris. Alla våra tjänster är helt kostnadsfria och du kan bara tjäna på att sälja bilen till oss! Välkommen till bilarköpes.nu!

Sälja bilen privat: Lönsamt men svårt!

Vid en privat annonsering ansvarar du själv för att träffa kunder och göra iordning bilen inför visning. Det kan vara väldigt tidskrävande och det gäller att ha tålamod om försäljningen tar tid. Att sälja privat är i regel inte alls lika lätt som att sälja en bil till en bilhandlare. Ett visst mått av social kompetens och vilja att träffa nya människor underlättar vid försäljningen. Det är även du som måste värdera bilen och sätta ett pris som varken avskräcker köpare, eller är för lågt.

Plus: Hittar du rätt köpare kan du få riktigt bra pris för bilen
Minus: kan ta tid och vara ansträngande

Bilmäklaren - Kan dra ut på tiden!

En bilmäklare är ett slags mellanting mellan att sälja en bil till en bilhandlare och att sälja den privat. Mäklaren skapar ofta en annons på någon portal, precis som vid privat annonsering, men sköter allt jobb åt dig. För detta tar mäklaren normalt ut en avgift och en provision på försäljningspriset. Ibland står bilen kvar hemma hos dig när du ska sälja din bil via mäklare och mäklaren kontaktar dig när det är dags för visning. Ibland fungerar mäklare även som bilhandlare, hos dem kan du då både köpa och sälja bilar.

Plus: Provision i procent gör att mäklaren vill sälja bilen dyrt – precis som du.
Minus: Kan ta precis lika lång tid som en privat försäljning.